Webinaarit

Tehokkaasti työelämään -hanke järjestää erilaisia webinaareja työnhaun edistämiseen, oman osaamisen näkyväksi tekemiseen ja näyttämiseen.  Tietoa ja webinaaritallenteet löydät alla olevasta listauksesta.

Webinaari 1, Henkilökohtainen oppimisympäristö (PLE)

13.9. klo 13-14 järjestetyssä webinaarissa käydään läpi PLE:n rakenne, oppimisen omistajuus sekä opettajan, opiskelijan ja työelämän rooli PLE:ssa. Webinaarin pitää lehtori Aija Hietanen Savonia-ammattikorkeakoulusta. Tutustu tallenteeseen!

Henkilökohtainen oppimisympäristö (PLE) ja osaamisen osoittaminen

 

Webinaari 2, Työelämäläheiset osaamismerkit (Open Badges)

11.10. klo 13-14  järjestetyssä webinaarissa käydään läpi, miten työelämäläheisiä osaamismerkkejä (Open Badge) rakennetaan ja miten niiden edellyttämää osaamista tehdään näkyväksi henkilökohtaisessa oppimisympäristössä (PLE). Webinaarin pitää lehtori Aija Hietanen Savonia-ammattikorkeakoulusta. Tutustu tallenteeseen!

Työelämäläheiset osaamismerkit (Open Badges) ja PLE